NOVI DETALJI NESTANKA ANE KNEŽEVIĆ KOJOJ SE GUBI TRAG VEĆ 3 MESECA: Imala je PLAN, tamo se nikada NIJE POJAVILA
Ana Knežević, Foto: Društvene mreže

misterija nestanka

NOVI DETALJI NESTANKA ANE KNEŽEVIĆ KOJOJ SE GUBI TRAG VEĆ 3 MESECA: Imala je PLAN, tamo se nikada NIJE POJAVILA

Postavlja se pitanje šta je Ana uopšte radila na dan nestanka?

Objavljeno:

Nestanak Kolumbijke i srpske snaje Ane Knežević podigao je na noge celu Španiju, ali i Srbiju zbog bračne veze i pretpostavke o umešanosti Srbina Davida Kneževića u njen nestanak.

Podsećanja radi, žena je nestala 2. februara ove godine u Madridu, u koji je otišla nakon burne rastave sa suprugom srpskog porekla Davidom Kneževićem. Međutim, sve više prikupljenih dokaza ukazuju možda i na ono najgore, a to je da - iza Aninog nestanka stoji monstruozno ubistvo?

Za početak, postavlja se pitanje šta je Ana uopšte radila na dan nestanka?

Ana Knežević
Ana Kneževićfoto: Printscreen/Društvene mreže

Prema tadašnjim pisanjima medija, Kneževićeva je 2. februara, na dan kada je nestala u jutarnjim časovima, svojoj prijateljici poslala je glasovnu poruku:

- Hej, dobro jutro. Probudila sam se, bila sam u teretani, sredila stan i kupiću sredstva za čišćenje. Sredila sam kosu i nokte, kako si ti? Nedostaješ i ti meni, ćao - čuje se na glasovnoj poruci koju je tada emitovao News Nation, da bi takođe isplivalo da je Ana tog kobnog dana išla da gleda stanove iz razloga što je imala u planu da se preseli. Tada je drugarici pustila još jednu glasovnu poruku u kojoj navodi da je videla jedan stan kojim je oduševljena, ali da planira da pogleda još neki.

David Knežević
David Kneževićfoto: Broward County Sheriff

Inače, Ana je prijateljicu Sanu obavestila i o tome da 5. februara planira da otputuje u Barselonu zbog kongresa, međutim, tamo se nikada nije ni pojavila. Pored svih poruka u koje su policija, kao i istražitelji koji rade na ovom slučaju, imali uvid, prijateljice nestale Kolumbijke, s razlogom tvrde da način na koji je Ana komunicirala sa njima, nema veze sa onim porukama koje su nakon njenog nestanka stizale na telefone prijateljica, i to na engleskom i španskom jeziku.

Podsećanja radi, Anine prijateljice dobile su zabrinjavajuće SMS poruke s njenog mobilnog telefona. Poruke su bile na engleskom i španskom i u njima je Ana tvrdila da je, navodno, "ušla u burnu romansu", kao i da je "donela odluku da pobegne sa svojim novim dečkom". Prijateljice nestale Kolumbijke tada su tvrdile da ne postoji šansa da bi Ana uradila tako nešto bez ikakvog objašnjenja.

- Ana se nikada ne bi upustila u nešto tako nesigurno. Uz to, ton i stil pisanja uopšte se ne podudaraju s tipičnom Aninom komunikacijom - izjavila je jedna od njenih prijateljica.

Iako su mediji pisali da je Ana u to vreme imala ljubavnu vezu, njeni prijatelji su negirali to, te su istakli da Ana jeste koristila aplikaciju za upoznavanje, ali da je policija navodno ispitala nekoliko osoba sa kojima je bila u kontaktu i tom prilikom nisu saznali ništa sumnjivo što bi se dovodilo u vezi sa njenim nestankom.

Bonus video:

00:33

Pas koji je nestao posle udesa u Kruševcu vraćen porodici

(Espreso/Kurir/Tatjana Vasiljević/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.